Sale!

Čistý přírodní enzym bromelain v prášku Enzymatická aktivita 1200000u/g 2500GDU

$235.00

Číslo CAS:9001-00-7
Další názvy:bromelain
Číslo EINECS:
:232-572-4
Typ: Enzymové přípravky
Značka: EnzymesBio
Číslo modelu: SY-Bromelain
Název produktu: Bromelain
Aktivní složka: Bromelain
Specifikace: Bromelain
Specifikace:
EINECS č.:232-572-4
Vzhled:Světle žlutý prášek
Skladovatelnost:24 měsíců
MOQ:1kg
Vzorky:K dispozici
Skladování:Chladné suché místo
Certifikát:ISO9001/Halal/Kosher/GMP

Availability: 99 in stock

Safe Payment

Pay with the world’s most popular and secure payment methods

Product Support

Backed by an in-house PhD and lab team

Fast Shipping

We use FedEx / DHL / UPS to ship your parcel

SKU: 35139563 Category:
1574

Popis produktu

Název produktuBromelain
Aktivní složkaBromelain
CAS NO.9001-00-7
VzhledSvětle žlutý prášek
Specifikace1200000u/g 2500GDU
Doba skladování24 měsíců
TřídaPotravinářství a farmacie
MOQ1KG
BaleníLahve, sudy, sáčky z hliníkové fólie
SkladováníSkladujte na chladném a suchém místě, chraňte před silným světlem a teplem.
VzorekDostupné
PlatbyT/T, Western Union, Paypal, MoneyGram atd.
PřepravaLetecká, expresní, námořní
PřístavPřístav Tchien-ťin, přístav Šanghaj, přístav Čching-tao atd.

Funkce

1. Bromelain je široce používaná proteáza, čistě přírodní a bez toxinů. 2. Může podstatně přispět ke zlepšení imunity lidského organismu, a proto se v široké míře používá v řadě zdravotnických výrobků, lékařských aplikací a potravinářském průmyslu atd. 3. Bromelain má účinky na zlepšení imunity, zmírnění zánětu, zmírnění bolesti a stimulaci trávení a také pomáhá při zlepšení kardiovaskulárního a oběhového systému. 4. Bílkoviny v potravinách mohou být bromelainem hydrolyzovány na mikromolekuly peptidů nebo aminokyselin, a tak lze z teromelainu vyrobit změkčovadlo masa, změkčovadlo sušenek a ozdravit potraviny. 5. Přidáním bromelainu do kosmetiky a přípravků pro péči o pleť, které obsahují proteiny a oleje, se pleť vyčistí a ošetří, podpoří se její prokrvení, zjemní a vybělí a zlepší se její funkce.

Použití

1. V potravinářském průmyslu. 2. V průmyslu lékařských výrobků a výrobků na ochranu zdraví. 3. V kosmetickém a kosmetickém průmyslu.

Weight1 kg
Shopping Cart
0

Váš košík je prázdný