-52%

Keratinase Powder Feed Grade Keratinase entsyymi jauhe

#1 best sellers in Entsyymit eläinten rehuun last month.

US$55.00

CAS-numero:9014-01-1
Muut nimet:Keratinase
MF:/
EINECS-numero:232-752-2
FEMA-numero. :/
Tyyppi: Entsyymivalmisteet
Merkin nimi: EnzymesBio
Mallinumero: SY- Keratinase
Tuotteen nimi: Keratinase
Elintarvikkeen ulkonäkö: Valkoinen jauhe
Toimiva ainesosa:
Erittely: 99%
Säilyvyysaika: 2 vuotta asianmukaista varastointia
MOQ: 1KG
Näyte: Saatavilla
Testausmenetelmä: HPLC
Varastointi: viileä kuiva paikka
CAS: 9014-01-1

Availability: 99 in stock

Safe Payment

Pay with the world’s most popular and secure payment methods

Support 24/7

Round-the-clock assistance for a smooth shopping experience.

Fast Shipping

We use FedEx International Priority to ship your parcel.

Only 99 left, hurry up.
Shipping is available in United States (US).

Tuotteen kuvaus

Tuotteen nimi Keratinaasi
CAS nro 9014-01-1
Testausmenetelmä HPLC
Eritys Off White Powder
Aktiiviset ainesosat Keratinaasi
Spesifikaatio 99%
Shelf Life 2 vuotta Oikea varastointi
Luokka Ruoka &   Farmaseuttinen
MOQ 1KG
Paketti Pullo, tynnyri, alumiinifoliopussi
Säilytys Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, pidä poissa voimakkaasta valosta ja lämmöstä.
Näyte Saatavilla
Maksut T/T, Western Union, Paypal, MoneyGram jne.
Kuljetus Air, Express, Sea
Satama Tianjinin satama, Shanghain satama, Qingdaon satama jne.

Toiminto ja sovellus

Mikro-organismeissa oleva puhdistettu keratinaasi on erittäin aktiivinen ja voi hydrolysoida erilaisia tulenkestäviä fibriiniproteiineja, kuten kollageenia, elastiinia ja keratiinia. Siksi keratinaasilla on laajat sovellusnäkymät. 1. Maataloudessa mikrobiperäinen keratinaasi voi hajottaa keratiinia peptideiksi ja aminohapoiksi, joita voidaan käyttää orgaanisten lannoitteiden valmistukseen. 2. Rehuteollisuudessa höyhenien pääkomponentti on keratiini, ja sen raakaproteiinipitoisuus on yli 80 prosenttia, millä on merkittäviä sovellusnäkymiä käytöstä poistettujen höyhenien kehittämiseen ja hyödyntämiseen. 3. Keratinaasia voidaan käyttää myös kosmetiikassa, teollisessa tuotannossa ja lääketieteessä. 4. Keratinaasia voidaan käyttää myös ihonhoitotuotteisiin, jotta aktiiviset tekijät voivat tunkeutua ihoesteeseen, poistaa ylimääräisen keratiinin iholta ja saavuttaa syvän ihonhoidon.

Weight 1 kg
Vieritä ylös