-52%

Keratināzes pulveris Barības pakāpes keratināzes fermentu pulveris

#1 best sellers in Fermenti dzīvnieku barībai last month.

US$55.00

CAS Nr.:9014-01-1
Citi nosaukumi:keratināze
MF:/
EINECS Nr.:232-752-2
FEMA Nr.
Tips:Fermentu preparāti
Brends:EnzymesBio
Modeļa numurs:SY- Keratinase
Produkta nosaukums:Keratināze
Izskats:Balts pulveris
Aktīvā viela: Keratināze
Specifikācija: 99%
Glabāšanas laiks: 2 gadi pareiza uzglabāšana
MOQ: 1 kg
Paraugs: pieejams
Testēšanas metode: HPLC
Glabāšana: vēsā un sausā vietā
CAS: 9014-01-1

Availability: 99 in stock

Safe Payment

Pay with the world’s most popular and secure payment methods

Support 24/7

Round-the-clock assistance for a smooth shopping experience.

Fast Shipping

We use FedEx International Priority to ship your parcel.

Only 99 left, hurry up.
SKU: 47865198 Category:
50 orders in the last 30 days.
1578
Shipping is available in United States (US).

Produkta apraksts

Produkta nosaukums Keratināze
KAS Nr. 9014-01-1
Testa metode HPLC
Izskats Pārspīdīgi balts pulveris
Aktīvās sastāvdaļas Keratināze
Specifikācija 99%
Glabāšanas laiks 2 gadi Pareiza uzglabāšana
Klase Pārtika & amp; farmācija
MOQ 1KG
Pakete Budelīte, muca, alumīnija folijas maisiņš
Saglabāšana Glabāt vēsā un sausā vietā, pasargāt no spēcīgas gaismas un karstuma.
Izlases paraugs Pieejams
Maksājumi T/T, Western Union, Paypal, MoneyGram utt.
Nosūtīšana Air, ekspress, jūras
Osta Tianjin osta, Šanhajas osta, Qingdao osta utt.

Funkcija un pielietojums

Mikroorganismu attīrītā keratināze ir ļoti aktīva un var hidrolizēt dažādas grūti noārdāmas fibrīna olbaltumvielas, piemēram, kolagēnu, elastīnu un keratīnu. Tāpēc keratināzei ir plašas pielietojuma iespējas. 1. Lauksaimniecībā mikrobiālā keratināze var sadalīt keratīnu peptīdos un aminoskābēs, ko var izmantot organisko mēslošanas līdzekļu ražošanā. 2. Barības rūpniecībā galvenā spalvu sastāvdaļa ir keratīns, un tā neapstrādāto olbaltumvielu saturs pārsniedz 80 %, kam ir svarīgas pielietojuma perspektīvas, lai izstrādātu un izmantotu izlietotās spalvas. 3. Keratināzi var izmantot arī kosmētikā, rūpnieciskajā ražošanā un medicīnā. 4. Keratināzi var izmantot arī ādas kopšanas līdzekļos, lai palīdzētu aktīvajiem faktoriem iekļūt ādas barjerā, noņemt keratīna pārpalikumu no ādas un panākt dziļu ādas kopšanu.

Weight 1 kg
Shopping Cart
0

Your Cart is Empty