Sale!

Rent naturligt bromelainenzympulver Enzymatisk aktivitet 50000u/g 100000u/g

$73.00

CAS-nr:9001-00-7
Andra namn:Bromelain
EINECS-nr. 232-572-4
Typ: Enzympreparat
Märkesnamn: EnzymesBio
Modellnummer: SY-Bromelain
Produktnamn: Bromelain
Aktiv ingrediens: Bromelain
Specifikation: 50000u/g-100000u/g
EINECS nr: 232-572-4
Uppträdande: Ljusgult pulver
Hållbarhet: 24 månader
MOQ: 1kg
Prover: Tillgängliga
Lagring: Kylt torrt ställe
Certifikat: ISO9001/Halal/Kosher/GMP

Availability: 99 in stock

Safe Payment

Pay with the world’s most popular and secure payment methods

Product Support

Backed by an in-house PhD and lab team

Fast Shipping

We use FedEx / DHL / UPS to ship your parcel

SKU: 95209874 Category:
1575

Produktbeskrivning

ProduktnamnBromelain
Aktiv ingrediensBromelain
CAS NO.9001-00-7
UppträdandeLjusgult pulver
Specifikation50000u/g-100000u/g
Hållbarhet24 månader
GradLivsmedel och läkemedel
MOQ1KG
PaketFlaska, fat, påse av aluminiumfolie
FörvaringLagra på en sval och torr plats, håll dig borta från starkt ljus och värme.
ProvTillgänglig
BetalningarT/T, Western Union, Paypal, MoneyGram etc.
SändningFlyg, Express, Sjöfart
HamnTianjin Port, Shanghai Port, Qingdao Port osv.

Funktion

1. Bromelain är ett allmänt använt proteas, rent naturligt och giftfritt. 2. Det kan väsentligt bidra till att förbättra immuniteten hos människokroppen och därmed i stor utsträckning användas i linjen av hälsoprodukter, medicinsk tillämpning och livsmedelsindustri etc. 3. Bromelain har effekter som förbättrar immuniteten, minskar inflammation, lindrar smärta och stimulerar matsmältningen samt hjälper till att förbättra kardiovaskulära och cirkulatoriska förbättringar. 4. Protein i maten kan hydrolyseras till mikromolekylpeptid eller aminosyra av bromelain, således kan theromelain göras till mörare för kött, mjukgörare för kex och läka maten. 5. Att lägga till bromelain i kosmetika och hudvårdsprodukter som innehåller proteiner och olja con rengöra och vårda huden, främja blodcirkulationen, göra huden öm och vitare och förbättra hudens funktion.

Användning

1. Inom livsmedelsindustrin. 2. Industrin för medicinska produkter och hälsoskyddsprodukter. 3. Skönhets- och kosmetikaindustrin.

Weight1 kg
Shopping Cart
0

Din varukorg är tom